Alcácer-dobbel sørget for sterk Barca-triumf

Paco Alcácer scoret begge målene da serieleder Barcelona slo Sevilla 2-1 i La Liga lørdag.

HELT: Paco Alcacer scoret begge målene da Barcelona slo Sevilla 2-1 i La Liga lørdag. Foto: AP Photo/Manu Fernandez / NTB scanpix.
HELT: Paco Alcacer scoret begge målene da Barcelona slo Sevilla 2-1 i La Liga lørdag. Foto: AP Photo/Manu Fernandez / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Seieren gjør at Barcelona-laget topper La Liga med 29 poeng, to poeng flere enn serietoer Valencia.

Lørdag ga Paco Alcácer laget ledelsen etter 23 minutter da han utnyttet et uoppmerksomt tilbakespill fra Sergio Escudero. Barcelona-spissen var sikker alene med David Soria og satte ballen sikkert i mål til 1-0.

Sevilla slo tilbake etter 59 minutter da Guido Pizarro stanget et hjørnespark fra Éver Banega i mål, men kun seks minutter senere var Alcácer på plass igjen.

Spissen lurte mellom de to Sevilla-spillerne og strakk fram foten på innlegget til Ivan Rakitic og satte ballen i mål.

Tapet gjør at Sevilla ligger på femteplass med 20 poeng.

Atlético Madrid var på vei mot poengtap borte mot Deportivo La Coruña, men på overtid dukket Thomas Partey opp og sørget for tre poeng og feststemning blant Atletico Madrid-fansen med sin 1-0-scoring.

Hjemmelaget, som ligger i bunnen av La Liga, så ut til å ta et sterkt poeng mot topplaget Atlético Madrid.

Madrid-laget var avhengige av tre poeng for ikke å tape terreng til annenplasserte Valencia som knuste Leganes 3-0 tidligere lørdag, men så lenge ut til kun å ta de ene.

Laget slet mot Deportivo-laget og på overtid måtte det et frispark til for å sprekke nullen til vertene. Gabi trillet ballen til Thomas Partey som med innsiden av foten skrudde ballen i mål til 1-0.

Resultatet gjør at Diego Simeones mannskap ligge på tredjeplass med 23 poeng, mens Deportivo La Coruña ligger på 16.-plass med 11 poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer