Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Aldri blitt holdt så mye

Drakten til John Carew stod til tider som et telt ut fra kroppen, takket være klåfingra skotter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet): Det skotske forsvaret måtte ty til heftig armbruk og andre snikmetoder for å temme den kraftige Valencia-proffen. Den norske spissen kom bare fram til en eneste avslutning i 1. omgang.

- Jeg fikk ikke akkurat juling, men ganske tøff behandling. Jeg har aldri opplevd så mye holding. Da er det vanskelig å komme til avslutninger. Rart at ikke dommeren slo mer ned på det. Men etter hvert ga jeg noen av skottene noen smeller i sida. Det var den eneste måte å stoppe dem på, sier John Carew og flirer.

Han ble mye mer synlig i 2. omgang, men dessverre ble det med drøssevis av headinger utenfor mål, i tillegg til et dribleraid innenfor 5-meteren.

- Jeg innrømmer at jeg ikke er i kampform. Hadde jeg vært det, så hadde jeg kommet til enda flere avslutninger. Nå skal jeg tilbake til Spania og få spilt noen kamper der. Til Bosnia-kampen skal jeg være i form. Det lover jeg, sier Carew som er imponert over landslagets nye tilvekster.

- Martin Andresen var utrolig god. Han er liksom en annen type midtbanespiller som kommer til å bli viktig for Norge framover. Også Jan Gunnar Solli har potensial til å bli en veldig god spiller. Det han viste her var i alle fall lovende, sier John Carew.

RO NED: John Carew viser hva han mener om hardt spill. <!--/BTEK1-->
FYSISK: John Carew i kamp med Gary Naysmith.