-Aldri hatt en finere hest

Gleder seg til å vise spillerne.

DET GJELDER Å TRAVE. Trener og kusk Glenn Kramer Stenberg er voldsomt begeistret for Whatson Line. Han tror han vinner onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
DET GJELDER Å TRAVE. Trener og kusk Glenn Kramer Stenberg er voldsomt begeistret for Whatson Line. Han tror han vinner onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Whatson On Line er den fineste hest jeg kan tenke meg.
Jeg har i alle fall aldri hatt noe som ser finere ut enn ham. Om spillerne ikke har tro på ham hittil, så vil de som følger med endre oppfatning når han kommer ut i banen, sier trener og kusk Glenn Kramer Stenberg.
Whatson Line var sist ute i kvalifisering til derby. Da ble hesten sliten.
-Jeg kjørte muligens litt for lenge under det harde presset før jeg slapp føringen. Men jeg var uansett veldig fornøyd med ham i det løpet, forteller Stenberg.
Det var Big City Rambler som vant det kvalifiseringsløpet. I selve derby var det nettopp Big City Rambler som truet vinneren Makarov mot mål.

-Jeg tror Whatson Line tar teten. Han er kjapp i vei.

Og jeg tror jeg leder hele veien, avslører Stenberg til Dagbladet.
Spillerne markerte bare til 15 prosent i ettermiddag.

Dette er dagens sensasjonsmelding til spillerne.

Stenberg har muligheten til å vinne to løp i kveld. Den andre er med Riccione Ås.

-Ja, det kan bli to.
Det har endelig løsnet for Riccione Ås. Her har det vært mye stang ut. Motstander på motstander har prøvd å trøkke ham i filler. Men de har blitt fryktelig slitne selv også. Utenom det har han slitt med halstrøbbel. Dette er rettet på nå. Riccione Ås er en av flere som kan vinne dette løpet, mener Stenberg.

Banker strøket

Frode Hamre har strøket Broadway Boy, som var Dagbladets V65-banker.
-Jeg tror det er en begynnende hovbyll som plager ham litt. Når jeg er i tvil, velger jeg å stryke, forteller Hamre til Dagbladet.

For spillere som enten har levert et av Dagbladets V65-forslag, eller ønsker å gjøre det, blir Muffin mest sannsynlig reservebanker på Dagbladets V65-forslag. Det føles greit. Nå slipper Muffin den antatt hardeste konkurrenten og har en god mulighet til å lede hele veien.