- Aldri hatt mer talent

Manchester United har hatt en miserabel sesong. Men i går viste Cristiano Ronaldo og David Bellion at det i hvert fall er håp for framtida.

MANCHESTER (Dagbladet): Den unge portugiseren sto for kampens prestasjon på Old Trafford. Fra 25 meter satte han inn 2- 0-målet med en kanon av et langskudd via stanga.

Scoringen kom bare minuttet før full tid og roet United-nervene, etter et utall misbrukte sjanser fra meritterte navn som Ruud van Nistelrooy, Ryan Giggs og Diego Forlan.

På overtid fastsatte en annen unggutt - franske David Bellion - sluttresultatet til 3- 0.

- Vi har aldri hatt mer talent i troppen. Vi har kjøpt inn en del nye spillere - spillere som vil danne kjernen i Manchester United om 2-3 år, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

- Er det Ronaldo og Bellion du sikter til?

- Ja, ikke minst de to. Men det tar litt tid å tilpasse seg engelsk fotball. Det sier alle som kommer hit. Ronaldo har vært god i år også, men kommer til å bli enda bedre, sier Solskjær.

Solskjær-assist

Selv startet nordmannen en kamp for første gang siden 16. september i fjor. Og etter en litt passiv innledning viste han seg fram etter snaue halvtimen. Et hardt innlegg fra høyre ble bredsidet i mål av Giggs.

- Det var et viktig mål. Fram til da hadde vi skapt sjanser uten å få uttelling, sier Solskjær om ledermålet.

Bare minuttet seinere kunne han ha scoret sjøl også. En flott flikk, og et 30 meter langt raid, ble avsluttet med en halvsleiv utenfor. Kvarteret før slutt forlot han banen til stående applaus.

- Jeg er veldig fornøyd med egen innsats, men ble dyktig sliten etter hvert. Jeg var ikke akkurat misfornøyd med å bli bytta ut, sier den populære nordmannen.

Klar for Arsenal

Manchester United har fått mye kritikk denne sesongen. De er ute av Champions League. Ute av kampen om ligagullet. Og med bare en finale i FA-cupen - en turnering de ikke engang brydde seg om å delta i for fire år siden - å spille for med to måneder igjen av sesongen.

Faktum er likevel at United i år har tatt flere poeng (61 mot 58) enn på samme tidspunkt i fjor. Forskjellen er at Arsenal har tatt så veldig, veldig mange flere.

Neste søndag møtes de to klubbene til det som skulle vært seriefinale på Highbury. Men med 12 poengs ledelse på tabellen blir det i stedet en kamp om det psykologiske overtaket før semifinalen i FA-cupen seks dager seinere.

- Manageren sa før kampen at vi måtte prestere i dag. Og det synes jeg vi gjorde. Vi trengte denne seieren for selvtilliten, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

MASSE TALENT: Fra 25 meter dundret Cristiano Ronaldo ballen i mål via stanga. Ikke rart at Ryan Giggs (t.v.) og Ruud van Nistelrooy ville gratulere. - Ronaldo har vært god i år også, men kommer til å bli enda bedre, sier Solskjær.