SKILLES: Duoen Wesley Sneijder og Samuel Eto'o har vært vellykket for Inter, men nå ser det ut til at sistnevnte forsvinner mens nederlandske Sneijder forblir på San Siro.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DAL ZENNARO
SKILLES: Duoen Wesley Sneijder og Samuel Eto'o har vært vellykket for Inter, men nå ser det ut til at sistnevnte forsvinner mens nederlandske Sneijder forblir på San Siro.Foto: SCANPIX/EPA/DANIEL DAL ZENNAROVis mer

- Aldri hatt noen form for samtaler om Wesley

Inter utelukker salg av «urørlige» Sneijder.

(Dagbladet): I konkurranse med blant annet Cesc Fabregas' hjemreise til Barcelona, har vel Manchester Uniteds rapporterte jakt på Wesley Sneijder vært en av sommerens mest trøttende overgangssaker.

Med Samuel Eto'o stadig nærmere russiske Anzji, ser et United-kjøp av nederlenderen stadig mindre trolig ut.

Nå avviser i tillegg Inter at det noensinne har vært aktuelt å selge Sneijder.

- Det har aldri vært noen form for samtaler om Wes. Sneijder var urørlig allerede før situasjonen med Eto'o, og han har blitt enda mer urørlig nå som Eto'o kan forsvinne. Sneijder skal ingen steder, sier klubbpresident Massimo Moratti, ifølge Guardian.

Vanskelig med Tevez
Flere britiske aviser hevdet i helga at Manchester United skrinla planene om å kjøpe Wesley Sneijder da de ble kjent med lønnskravene til 27-åringen.

I Inter tjener Sneijder opp mot 2,2 millioner kroner i uka, ifølge Daily Mail, og han skal ikke være villig til å fire på disse kravene.

Samtidig bekrefter den italienske storklubben at de er interessert i å hente Carlos Tevez fra den andre Premier League-klubben fra Manchester.

- Navnene som er blitt nevnt er korrekte. Vi har fulgt Tevez, (Ezequiel) Lavezzi og (Diego) Forlan. Det blir vanskelig å få til en avtale med City-spissen, men vi vurderer de andre. Vi får se, sier Massimo Moratti.

Godt tilbud
Samuel Eto'o er naturlig nok en spiller Inter ønsker å erstatte, kameruneren har levert 53 mål på 101 kamper siden han kom fra Barcelona i 2009.

- Jeg kommer virkelig til å savne Eto'o om alt går gjennom. Ikke bare som spiller, men som menneske. Han har alltid vært et forbilde, og er helprofesjonell, sier Moratti, og antyder at pengene på vei inn fra Anzji er vanskelig å takke nei til.

- Når vi får tilbud som dette er det vanskelig å overse. De økonomiske fair play-reglene er alvorlige saker, og vi må ta hensyn til dem, sier Inter-presidenten.