- Aldri i mitt liv har jeg fløyet noen drone

Statsminister-bror benekter å ha fløyet dronen som stoppet kampen mellom Serbia og Albania.

(Dagbladet): I kampen mellom Albania og Serbia på tirsdag brøt det ut tumulter etter at en fjernstyrt drone med et «Stor-Albaina»-flagg fløy ut på banen.

Serbisk TV meldte at det var broren til den albanske statsministeren, Olsi Rama, som fløy dronen som startet kaoset i kampen mellom Serbia og Albania.

- Aldri fløyet en drone Ifølge Reuters meldte enkelte medier at han hadde blitt arrestert på VIP-tribuna i Beograd med en fjernkontroll i hendene.

Rama selv sier at han ble tatt til side av politiet under hendelsen, men ble ikke arrestert. Nå har statsministerbroren gått ut og benektet at han stod bak stuntet.

- Jeg har aldri fløyet en drone i hele mitt liv, det nærmeste jeg kommer er å ha kjøpt et lekehelikopter til sønnen min, forteller Olsi Rama til Reuters.

Politisk stunt Istedenfor har en Facebook-gruppe for albanske fans hevdet at de stod bak stuntet. En av dem, identifisert som Agron Sadiku, skriver dette ifølge Reuters:

- Dette var ikke min idé, men min onkels sønn, Egzon Feri, sin idé. Vi hadde aldri trodd det ville bli gjort med så stor suksess. Jeg er veldig fornøyd med det.

STATSMINISTERENS BROR: Albanias statsminister Edi Ramas bror, Olsi, ble anklaget for å ha fløyet dronen inn på banen som skapte kaoset i kampen mellom Serbia og Albania. Det benekter Olsi Rama overfor Reuters: - Jeg har aldri fløyet noen drone i hele mitt liv, sier han. Foto: EPA/ARMANDO BABANI
STATSMINISTERENS BROR: Albanias statsminister Edi Ramas bror, Olsi, ble anklaget for å ha fløyet dronen inn på banen som skapte kaoset i kampen mellom Serbia og Albania. Det benekter Olsi Rama overfor Reuters: - Jeg har aldri fløyet noen drone i hele mitt liv, sier han. Foto: EPA/ARMANDO BABANI Vis mer