- KOM HJEM: Pappa Odd Iversen mener Rosenborg er det beste klubbvalget for sønnen Steffen. Her er de to sammen på treningsfeltet på Lerkendal i 2007. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet
- KOM HJEM: Pappa Odd Iversen mener Rosenborg er det beste klubbvalget for sønnen Steffen. Her er de to sammen på treningsfeltet på Lerkendal i 2007. Foto: Tom E. Østhuus, DagbladetVis mer

- Aldri i verden om Steffen velger en kunstgress-klubb

Pappa Odd tror ikke sønnen velger AaFK.


(Dagbladet): Flere tippeligaklubber er interesserte i å hente Steffen Iversen (35) hjem til norsk fotball etter at han ble frigjort fra kontrakten med Crystal Palace.

For en uke siden skrev Dagbladet at RBK, Aafk, TIL og Viking var på banen. I England har Watford og Nottingham Forest forhørt seg om Iversen.

Pappa Odd Iversen anbefaler både Rosenborg og sønnen å gjenoppta samarbeidet.

- Rosenborg har jo bruk for en spiss til etter at Bakenga er borte, og jeg ser ingen andre typiske spisser i klubben enn Prica nå. Holder Steffen seg skadefri, er han god nok for nivået i eliteserien. Han har vært en del småskadet det siste året, men jeg tror det er bedre muligheter for å holde seg skadefri i RBK enn i klubbene i England, sier Odd Iversen til Adresseavisen.

Ikke kunstgress Ivers senior fnyser av tanken på at sønnen skulle spille hjemmekamper i oransje drakt på Color Line stadion.

- Aalesund? Nei, aldri i verden om han velger en klubb med kunstgress. Det gidder han ikke. Jeg tror han holder seg unna Vålerenga og andre norske klubber også. Jeg tror RBK er det eneste alternativet her hjemme, sier han.

RBK-trener Jan Jönsson var ikke avvisende til å hente Steffen Iversen til Trondheim sist uke.

- Vi trenger flere spillere, og Iversen har rutinen og «spelskicklighet». Generelt liker vi spillere som har vært i Rosenborg, og som har gjort det bra. Vi får følge med på dette, sa svensken.

Tror på Prica-samarbeid Markus Henriksen kunne også tenke seg å ha Steffen på laget.

Også Odd Iversen mener RBK kan ha god bruk for sønnens tjenester på tampen av karrieren.

- Både Steffen og Rade Prica hadde blitt bedre av å spille sammen igjen. De to kjenner hverandre så godt at de hadde løftet hverandre, sier han.

Prica og Iversen var et fryktet radarpar sist «Litj-Ivers» var i Rosenborg.