- Aldri noe alternativ å forlate Chelsea

Terry knuser Citys ønskedrøm.

MR. CHELSEA: John Terry har nå brutt tausheten etter at Manchester City-manager Mark Hughes har flørtet hemningsløst med Chelsea-kapteinen i mediene de siste ukene. Svaret er klokkeklart; Terry er fullstendig dedikert til London-klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Gail Burton
MR. CHELSEA: John Terry har nå brutt tausheten etter at Manchester City-manager Mark Hughes har flørtet hemningsløst med Chelsea-kapteinen i mediene de siste ukene. Svaret er klokkeklart; Terry er fullstendig dedikert til London-klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Gail BurtonVis mer

(Dagbladet.no): De siste ukene har Manchester City-manager Mark Hughes flørtet med John Terry i mediene på en måte som grenser til det skamløse.

Chelsea-kapteinen har så langt valgt å holde munnen lukket, noe som har gitt grobunn for spekulasjoner om at en mulig overgang likevel ikke var så urealistisk.

Nå går han imidlertid Terry fått nok og knuser Citys ønskedrøm om en ny forsvarssjef en gang for alle.

- Jeg er fullstendig dedikert til Chelsea. Det har jeg alltid vært. Det var aldri noen mulighet for at jeg skulle dra herfra, sier Terry, ifølge BBC.

Terry har fått med seg kritikken han har fått for å ikke komme på banen tidligere for å avlive ryktene, men han mener det var riktig å vente.

- I løpet av denne perioden har det vært mange diskusjoner mellom meg, eieren og styret i Chelsea. Vi var enige om å komme med en uttalelse når det ville passe alle involverte parter i samtalene, og ikke la oss presse av ytre krefter eller agendaer, sier Terry.