Premier League-legende om Haaland:

- Aldri sett noe liknende

Erling Braut Haaland (22) har tatt Premier League med storm, og har allerede smadret rekord på rekord. En bragd han har tangert tilhører Premier League-legenden Les Ferdinand (55), som forteller Dagbladet at han har latt seg fascinere.

NAVNET PÅ ALLES LEPPER: Erling Braut Haaland har blitt det store snakketemaet i flere land, etter sin vanvittige start i Premier League. Foto: REUTERS/Craig Brough
NAVNET PÅ ALLES LEPPER: Erling Braut Haaland har blitt det store snakketemaet i flere land, etter sin vanvittige start i Premier League. Foto: REUTERS/Craig Brough Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med ti scoringer på seks kamper i Premier League, samt tre scoringer på sine første to kamper for Manchester City i Champions League, er det enkelt å hevde at Erling Braut Haaland har tatt England med storm.

Han har blant annet tangert Micky Quinns rekord for å bruke færrest kamper på å nå ti scoringer i den øverste divisjonen av engelsk fotball. Det har blant annet ledet til at han, som første nordmann, ble kåret til månedens spiller i Premier League.

Han har også entret samme selskap som Wayne Rooney, Harry Kane og Didier Drogba ved å score hat trick i to Premier League-kamper på rad. En annen som er å finne på den eksklusive lista, er Les Ferdinand.

- Aldri sett noe liknende

Den tidligere QPR-, Newcastle- og Tottenham-storscoreren forteller Dagbladet at han har latt seg fascinere av det nordmannen har fått til på kort tid.

- Dette er nok alt han har drømt om, og enda mer til. Premier League er nok den vanskeligste ligaen å venne seg til. Vi pleier å si at det handler om å «hit the ground running» (komme i gang fra start, jour.anm), men han er i full sprint, humrer Ferdinand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.