- Aldri tvilt på meg selv

- Jeg er klar for en ny utfordring, sier Ronny Johnsen. Søndag debuterer han i Aston Villa-drakt. Skadelista - runde 4

Molde og Vålerenga kom til kort. Aston Villa ble Ronny Johnsens nye klubb. På søndag kan han få sin Villa-debut borte mot Bolton.

- Jeg er klar for en ny utfordring, og vet jeg kan få det her. Jeg er veldig glad for å ha skrevet under for Aston Villa, sier Johnsen i et intervju med nyhetsbyrået PA.

33-åringen har nå lagt United-karrieren og - forhåpentligvis - kneskadene bak seg.

- Agenten min diskuterte muligheten for å bli i Manchester United, men han ble ikke enig med dem om noe. Jeg var tilbake å trente med dem én uke i sommer, men det ble med det, sier Johnsen.

- I form

Om formen og skadene, sier han:

- Jeg føler meg i form nå. Jeg har hatt disse problemene med knærne mine, men det har vært i orden en stund nå og jeg er tilbake på landslaget.

- Jeg har aldri tvilt på meg selv med tanke på å komme tilbake i god nok form til å spille på dette nivået, slår Johnsen fast.

Det var landslaget som til slutt åpnet døra til Villa for Ronny. Måten han håndterte Ruud van Nistelrooy i landskampen mot Nederland var det som skulle til for Taylor.

- Spillet hans mot Nederland og van Nistelrooy var førsteklasses og han viste der at han fortsatt er på et høyt nivå, skryter Villa-manager Graham Taylor.

- Min mann!

Men Taylor røper samtidig at han har visst om Johnsen lenge. Allerede for ni år siden - da han var manager i Wolverhampton - var han interessert i vestfoldingen.

- Jeg prøvde å hente ham fra Lillestrøm i 1993, men deres formann ba meg holde meg unna. Han var irritert på meg fordi jeg ikke hadde kjøpt en venstreback kalt Dennis (Schiller) som jeg burde se på da jeg var Aston Villa-manager i 1988. Jeg mente den spillerne ikke var noe for meg, og da jeg kom tilbake og forsøkte meg på Johnsen ble jeg bedt om å holde meg unna, sier Taylor.

- Nå ni år seinere har jeg fått min mann!

(Dagbladet.no)

NYE UTFORDRINGER:</B> Ronny Johnsen hadde mye å feire i Manchester United. Nå er han klar for Aston Villa-debut. Foto: SCANPIX/REUTERS