- Aldri vært bedre under Hareide

Derfor tror Carew på EM-billett.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): De norske fotballgutta har nå vunnet tre hjemmekamper på rad, og har 10-1 i målforskjell på disse kampene.

To viktige kvaliktriumfer og en seier mot verdens ifølge FIFA-rankingen nest beste lag, Argentina.

Gårsdagens gigant John Carew mener at Norge aldri har hatt bedre flyt og vært i bedre slag i tida til Åge Hareide.

- Dette er nok den beste perioden vår i tida til Åge, sier Carew.

Det er et godt utgangspunkt foran de avgjørende kvalikkampene som kommer denne høsten.

Seks mål på sju kamper

John Carew har denne forklaringa på suksessen:

- Vi har en fantastisk forsvarsrekke og slipper nesten ikke inn mål. Nå må vi bare bygge videre på dette framover på banen, sier Aston Villa-spissen.

- Aldri vært bedre under Hareide

Og med ti mål på de tre siste kampene, har gutta vist at de kan framover også. Carew selv står nå bokført med seks mål på de sju siste landskampene.

- Det har blitt bra med mål på landslaget i det siste og det blir forhåpentligvis flere framover. Jeg tenker ikke på de målene jeg har scoret, men heller på de jeg forhåpentligvis skal score utover høsten. Men at jeg scorer er ikke det viktigste. Det som teller er at vi vinner og kvalifiserer oss til EM.

- Veldig god EM-sjanse

Og nettopp det har Carew stor tro på at Norge skal klare nå. Først ut er bortekampen mot Moldova om drøye to uker og deretter venter Hellas hjemme.

- Jeg tror vi har en bedre sjanse til å kvalifisere oss til EM nå enn vi har hatt på veldig lenge, sier landslagets største formspiller.

Moldova har helt sikkert fått med seg seieren mot Argentina allerede, og kommer trolig til å lage en mur rundt egen 16-meter. Uten at det bekymrer Carew nevneverdig.

- Vi tar med oss en veldig god følelse og masse selvtillit. Dette kommer til å gå bra.

SEKS MÅL PÅ SJU KAMPER: Det har virkelig løsnet for John Carew foran landslagsmålet nå. Gårsdagens mann har seks mål på de sju siste kampene. Foto: EIRIK H. URKE
SEKS MÅL PÅ SJU KAMPER: Det har virkelig løsnet for John Carew foran landslagsmålet nå. Gårsdagens mann har seks mål på de sju siste kampene. Foto: EIRIK H. URKE Vis mer
FLYT: Åge Hareides menn har nå tre seire på rad og 10-1 i målforskjell. Det lover bra foran de kommende kvalikkampene.
TROR PÅ EM: John Carew virker helt overbevist om at Norge kommer til EM.