- Aldri vært bedre

VALENCIA (Dagbladet): Valencia-Real Sociedad 2-0. Med hendene over hodet, klappende til publikum, gikk John Carew hjem etter en ny dag på jobben i går kveld. Dagens dont: et nytt stjernemål og en målgivende. - Jeg har aldri vært bedre enn jeg er nå, sier Carew til Dagbladet.

Ingen over, ingen ved siden. John Carew er den største i Valencia akkurat nå. I går kveld runget det nok en gang for Lørenskog-gutten på mektige Mestalla.

- Carew-ka! Carew-ka!

Scoret

I en drøy time holdt Real Sociedad stand. Så glapp taket. Carew mottok ballen med ryggen mot mål, ristet av seg ei spansk flue, og naglet læret i hjørnet fra 11 meters hold. På overtid parkerte han en Real-forsvarer på høyrekanten, la ballen på lissa til Vicente, som enkelt bredsidet inn 2- 0.

- Utrolig moro, sier John Carew til Dagbladet før han får en klapp på skulderen av en forbipasserende Valencia-trener Hector Cuper.

- Jeg spiller sammen med noen av de beste spillerne i verden. Derfor blir jeg også bedre. Jeg er ung, og lærer noe hver dag, sier Carew.

Koser seg i varmen

Han har funnet seg sitt nye hjem på Costa Blanca-kysten.

- Sol og 25 grader i desember sier vel det meste, gliser Lørenskog-gutten.

- Jeg må få tatt meg en golfrunde snart.

Det kunne blitt flere Carew-mål på Mestalla i går kveld. Først headet han et innlegg fra spissmakker Adrian Ilie rett i klypene på Real-keeperen. Deretter skjøt han like utenfor fra seks meter.

- En stor kamp og en stor scoring, sier Valencia-trener Hector Cuper til Dagbladet.

Overrasket

- Jeg er faktisk litt overrasket hvor fort han har spilt seg inn på laget. Han er lynrask, en meget god fotballspiller. Når han setter noen flere av sjansene sine, vil han bli uvurderlig for oss.

- Jeg er meget glad at han er i Valencia. Carew fortjener bare det beste, sier Hector Cuper til Dagbladet.