- Aldri vært bedre

VALENCIA (Dagbladet): Valencia-Real Sociedad 2-0. Med hendene over hodet, klappende til publikum, gikk John Carew hjem etter en ny dag på jobben i går kveld. Dagens dont: et nytt stjernemål og en målgivende. - Jeg har aldri vært bedre enn jeg er nå, sier Carew til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ingen over, ingen ved siden. John Carew er den største i Valencia akkurat nå. I går kveld runget det nok en gang for Lørenskog-gutten på mektige Mestalla.

- Carew-ka! Carew-ka!

Scoret

I en drøy time holdt Real Sociedad stand. Så glapp taket. Carew mottok ballen med ryggen mot mål, ristet av seg ei spansk flue, og naglet læret i hjørnet fra 11 meters hold. På overtid parkerte han en Real-forsvarer på høyrekanten, la ballen på lissa til Vicente, som enkelt bredsidet inn 2- 0.

- Utrolig moro, sier John Carew til Dagbladet før han får en klapp på skulderen av en forbipasserende Valencia-trener Hector Cuper.

- Jeg spiller sammen med noen av de beste spillerne i verden. Derfor blir jeg også bedre. Jeg er ung, og lærer noe hver dag, sier Carew.

Koser seg i varmen

Han har funnet seg sitt nye hjem på Costa Blanca-kysten.

- Sol og 25 grader i desember sier vel det meste, gliser Lørenskog-gutten.

- Jeg må få tatt meg en golfrunde snart.

Det kunne blitt flere Carew-mål på Mestalla i går kveld. Først headet han et innlegg fra spissmakker Adrian Ilie rett i klypene på Real-keeperen. Deretter skjøt han like utenfor fra seks meter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer