- Aldri vært bedre

Og Arsene Wenger er sikker på at vi ennå ikke har sett det beste av årets Arsenal-utgave.

Skadelista - runde 9!

London-laget har vist storform både i Premier League og Champions League i starten av sesongen. I helga satser de røde og hvite på å ta hjem en ny rekord: 30 kamper uten tap. De tangerte rekorden til Manchester United da de slo Leeds forrige helg.

Og helgas oppgave virker slett ikke uoverkommelig: Tore André Flos Sunderland på Highbury. Manager Arsene Wenger må unnvære Martin Keown, Ray Parlour, Dennis Bergkamp, Robert Pires, Giovanni van Bronckhorst - og kanskje Thierry Henry og Fredrik Ljungberg.

- Vi har god dekning for øyeblikket - og vi vil bli enda sterkere når vi får tilbake de skadde spillerne, sier Arsene Wenger.

I løpet av sitt seks år lange regime på Highbury er franskmannen overbevist om at han aldri har hatt tilgang på en bedre spillergruppe.

- Med denne troppen har vi en et bedre lag enn noen gang, sier Wenger.

Arsenal-sjefen er godt fornøyd med sin sommerhandel. For under 60 millioner kroner fikk han Pascal Cygan (Lille), Gilberto Silva (Atletico Mineiro), Rami Shaaban (DIF) og Kolo Toure (Asec Mimosas).

Både Cygan, Silva og Toure har allerede markert seg i Arsenal-trøya. I tillegg fikk klubben drøye 30 millioner tilbake for keeper Richard Wright da han gikk til Everton.

- Det kunne vært verre, innrømmer Wenger.

Skadelista - runde 9!

(Dagbladet.no)

GUTTER I FORM: Arsenal har imponert stort i det siste. Foto: SCANPIX/REUTERS