- Aldri vært bedre

Martin Andresen leverte varene, scoret to mål og var banens ener mot Bryne søndag. Nå sikter Stabæk-sjefen mot medalje.

Stabæk trillet ball-i-hatt med Bryne i 80 minutter og vant 2-0 på bortebane. Begge scoringene var signert Martin Andresen.

- Vi er veldig godt fornøyd med å slå et av Norges beste hjemmelag. Kanskje er jeg inne i min beste sesong noensinne. Det er moro å oppleve det som skjer både med landslaget og Stabæk nå, sa Andresen etter kampen.

Bryne kom best i gang, men da kvarteret var gått siktet Stabæks landslagsspiller inn skuddfoten og fyrte løs på frispark fra over 20 meter. Ballen føk i nettet bak en feilplassert Kenneth Høie i hjemmemålet.

10 minutter senere smalt det igjen. Lufta gikk fullstendig ut av Bryne-spillerne, og gjestene fra Bekkestua eide resten av kampen.

- Vi visste at Stabæk er et velspillende lag, men greide bare ikke å bryte opp spillet deres. Dermed ble vi løpende imellom i 80 minutter, konstaterte Brynes Ragnvald Soma. Laget er nå i nedrykksstriden for fullt.

For Kai Ove Stokkeland ble det en ekstra trist avslutning på kampen. Brynes midtbanespiller skadet seg da han ble taklet av Christian Holter og ble fraktet til sykehus.

Ifølge Brynes medisinske hjelpeapparat tyder mye på at Stokkeland har brukket beinet. I så fall er sesongen over for 25-åringen.

(NTB)