Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Aldri vært et bedre lag

Assistenttrener Jim Marthinsen tror dagens VIF-mannskap er tidenes beste i Eliteserien.

JORDAL AMFI (Dagbladet): I går knuste Vålerenga Trondheim, og overtok tabelltoppen i ishockey.

-  Serien er bedre enn noen gang, og det har aldri vært et bedre lag i Norge enn dagens utgave av Vålerenga, sier Jimmer\'n.

Keeperlegenden er nå assistenttrener på Vålerenga, og var storfornøyd etter 8- 2-seier over Trondheim på Jordal Amfi i går.

-  Dette var årsbeste, særlig førsteperioden. Vi fikk skikkelig «snurr» på Trondheim, det var moro å se på.

Det var tilnærmet krise i Vålerenga i høst etter tap i de tre første seriekampene. Etter 3- 2-tapet hjemme mot Stavanger 10. oktober, uttalte bortelagets René Sethereng at han ikke kjente igjen Vålerenga.

Men Vålerenga har utnyttet lockouten i NHL klart best av eliteserielagene.

-  Blir bedre

-  Nå begynner amerikanerne å komme skikkelig i form. Scott Hartnell og Travis Brigley blir stadig bedre, og jeg tror de vil heve seg ytterligere når vi kommer til sluttspillet. Dessuten har Chris Mason vært knallgod i mål siden han kom. Keepere betyr veldig mye i ishockey, sier Jimmer\'n, som kanskje er tidenes beste norske ishockeykeeper.

-  Men jeg må nok innrømme at Chris Mason er bedre enn jeg var.

Mason sjøl er smigret over alt skrytet han har fått siden debuten mot Storhamar 2. desember.

-  Det er hyggelig å høre, men det er lagkameratene mine som har spilt meg god, sier 28-åringen, som spilte 17 kamper for Nashville Predators i NHL forrige sesong, og har best redningsprosent av alle eliteseriekeeperne denne sesongen.

-  Kamp til døra

Tross storspill i går og serieledelse, Vålerenga nekter å innkassere gullet.

-  Det blir kamp til døra om seriemesterskapet. Vi har ting å forbedre, blant annet må vi klare å holde trøkket oppe i hele kampen, sier Anders Myrvold.

HJEMMEHELT: Vålerengas Morten Ask lurer inn 4- 2 bak Trondheims Joakim Wiberg midtveis i andre periode.