Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serie A:

Aleesami-hands ble straffe i Palermo-tap

Gikk glipp av livsviktige poeng.

AVBLÅST FOR HANDS: Haitam Aleesami (t.v.) ble avblåst for hands innenfor egen 16-meter, og ga Fiorentina straffe. Det endte til slutt med tap for nordmannens lag. Foto: Corrado Lanino/ANSA via AP
AVBLÅST FOR HANDS: Haitam Aleesami (t.v.) ble avblåst for hands innenfor egen 16-meter, og ga Fiorentina straffe. Det endte til slutt med tap for nordmannens lag. Foto: Corrado Lanino/ANSA via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagsbacken Haitam Aleesami var uheldig og lagde straffe da Palermo gikk glipp av livsviktige poeng etter 1-2-tap på overtid mot Fiorentina i Serie A søndag.

Den norske venstrebacken, som spilte hele kampen for Palermo, ble avblåst for hands innenfor egen 16-meter etter 33 minutter. Fiorentina-kanten Federico Bernardeschi takket for sjansen ved å sende hjemmelaget opp i 1-0.

Men i andre omgang kom Aleesami og co. tilbake. Mato Jajalo satte inn det som kunne vise seg å være et livsviktig poeng for Palermo, men på overtid stanget Khouma Babacar inn seiersmålet for Fiorentina.

Palermo, som nylig sparket sin andre trener for sesongen, ligger fortsatt sist i Serie A med fattige seks poeng på 15 kamper etter kun å ha vunnet én kamp denne sesongen. Fiorentina er nummer åtte med 23 poeng. Juventus er serieleder med 36.

Milan var lenge i trøbbel mot miniputten Crotone, men berget 2-1-seieren i sluttminuttene. Roma forsvarte på sin side andreplassen på tabellen i Serie A med 2-0-seier i det prestisjetunge byderbyet mot Lazio.

Sassuolo tok et steg vekk fra bunnstriden med 3-0-seier hjemme mot Empoli søndag, mens møtet mellom Pescara og Cagliari endte 1-1. Sampdoria slo Torino 2-0.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!