NFL-protest og Donald Trump:

Alejandro (29) ble bildet på et splittet USA: - Jeg skjemmes

Det hele var en misforståelse, ifølge Pittsburgh Steelers-spilleren.

STO ALENE: Alejandro Villanueva fra Pittsburgh Steelers gikk alene ut og ble stående under den amerikanske nasjonalsangen. Resten av laget var i garderoben. Foto: Joe Robbins / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
STO ALENE: Alejandro Villanueva fra Pittsburgh Steelers gikk alene ut og ble stående under den amerikanske nasjonalsangen. Resten av laget var i garderoben. Foto: Joe Robbins / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg sviktet dem uten å vite om det, sa Alejandro Villanueva om sine lagkamerater under en pressekonferanse, ifølge Pittsburgh Tribune.

De fleste av spillerne til Pittsburgh Steelers ble igjen i garderoben under nasjonalsangen, mens Villanueva ble stående alene ved spillertunnelen.

Nå sier 29-åringen at han ufrivillig «slaktet» lagets avgjørelse om en felles protest mot president Donald Trumps kritikk av NFL-spillere som kneler under The Star-Spangled Banner.

- Jeg spurte Ben (Roethlisberger) om det var noen måte jeg kunne se nasjonalsangen fra tunnelen, fortalte Villanueva, som tidligere har tjenestegjort i militæret.

De ble enige om at kapteinene på laget skulle stå like bak ham, men da nasjonalsangen begynte var Villanueva den eneste man kunne se.

Var forsinket

- Det var veldig flaut. Når alle ser bildet av meg stående alene tror alle at laget og Steelers ikke støtter meg, men det er helt feil. Det er motsatt, sa Steelers-spilleren.

Steelers skulle nemlig stå bak Villanueva i spillertunnelen, men resten av laget ble forsinket da en gruppe fans som bar et Chicago Bears-flagg sto i veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer