Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alene i halfpipen

KANBAYASHI (NTB): Snowboard-kjørerne Stine Brun Kjeldaas og Christel Thoresen har feber og er forkjølet. Anne Molin Konsgård var den eneste norske jenta på trening i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks av deltakernasjonene har løpere som er plaget av sykdom. Verst skal det ha gått ut over Sveriges brettkjørere som alle er syke.

Nesten samtlige av OL-deltakerne i snowboard bor på samme hotell, og smitten har spredt seg med rekordfart de siste dagene.

Stine Brun Kjeldaas og Christel Thoresen kjente plagene sent i går, og sto over treningen i halfpipen i formiddag.

- Det er ikke bra at de gikk glipp av treningen i dag, men vi håper og tror at de er med når alvoret starter, sa trener Dag Ove Karsten som understreket at han vil følge signalene fra Inggard Lereim, som er medisinsk ansvarlig i den norske OL-troppen.

Det var bare Anne Molin Kongsgård som var frisk nok til å trene i OL-halfpipen i dag. 20-åringen fra Kongsberg deler rom med en av de to feber-rammede jentene i den norske troppen.

ALENE: Det var bare en norsk jente på halfpipe-trening i dag. Anne Molin Kongsgård er foreløpig helt frisk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!