Premier League

- Alene i United

Alexis Sánchez på plass i Milano. Manchester United-ekspert hevder angrepsspilleren ikke klarte å integrere i troppen, og at han følte seg alene da Romelu Lukaku dro.

PÅ LÅN: Alexis Sánchez skal prøve lykken i Inter det neste året. Foto: NTB scanpix
PÅ LÅN: Alexis Sánchez skal prøve lykken i Inter det neste året. Foto: NTB scanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Alexis Sánchez (30) landet onsdag ettermiddag i Milano. Det neste døgnet skal han gjennomføre en medisinsk test, før låneavtalen mellom Manchester United og Inter spikres endelig.

Klubbene er enige om en låneavtale som strekker seg fram til juni neste år. Da Sánchez landet på Malpensa-flyplassen i Milano, må han ha følt kjærlighet umiddelbart. Flere hundre Inter-supportere hadde møtt fram og sang navnet hans.

Avtalen fortoner seg som en lettelse for begge parter. United-manager Ole Gunnar Solskjær skal tidlig ha gjort det klart at den chilenske angrepsspilleren ikke var et førstevalg.

En av journalistene med aller størst kjennskap til Manchester United - Samuel Luckhurst i Manchester Evening News - skriver at Sánchez skal ha hatt vanskeligheter med å integrere i troppen.

- Han ble aldri fullt integrert i en United-tropp med mange spansktalende og latinske spillere. Alltid når han hadde en fridag tok han toget til London fra Wilmslow stasjon, skriver Luckhurst.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Klipp: Madeleine Liereng. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

- Noen av spillerne ble overrasket da Sánchez dukket opp på en teammiddag på restaurant Tattu i Spinningsfields for tre uker siden. Omkvedet blant lagkameratene var at de ikke kom til å spille med Sánchez igjen.

- Han var spesielt alene etter at Romelu Lukaku dro til Inter. Lukaku har jobbet i kulissene med Inter-trener Antonio Conte for å få dem til å spille sammen igjen, rapporterer Luckhurst.

Sánchez er blitt utskjelt i aviser og på sosiale medier etter at han kom fra Arsenal i januar 2018. Tre mål på totalt 33 kamper i Premier League har vært elendig avkastning for klubben. Med til historien hører skadeproblematikk.

Høyest betalt

Sánchez har angivelig vært den høyest betalte spilleren i Premier League med en årslønn på 20 millioner pund, eller 220 millioner kroner. Inter skal bare være villig til å betale ca. 50 millioner kroner av årslønna. Han har kontrakt med United fram til 2022.

Karrieren i Arsenal og United er som dag og natt. På 122 kamper for The Gunners scoret av 60 mål. Det gir i snitt ett mål per 168. minutt. I United er snittet ett mål per 641. minutt.

Etter 1-2-tapet for Crystal Palace lørdag fikk Solskjær spørsmål om Sánchez. Da var ingenting avklart, men han skrøt av spilleren.

Kvalitetsspiller

- Alexis er en kvalitetsspiller. Vi har ikke mange muligheter på topp. Hvis det kommer et tilbud som er bra nok for klubben og ham, så drar han kanskje. Hvis ikke, så er han fremdeles vår spiller. Han er en kvalitetsspiller, erklærte Solskjær.

Nå får 30-åringen sjansen til å starte på ny frisk på San Siro. Fansen tok ham imot med åpne armer i dag.

Inter åpnet Serie A i helga med 4-0-seier over Lecce. Målscorer nummer tre for Inter: United-solgte Romelu Lukaku.