Alene med bitterheten

MARSEILLE (Dagbladet): - Jeg er stolt over det vi har gjort, men det betyr ikke så veldig mye nå, sier Drillo. Aleine på Stade Velodrome er hodet like tomt som arenaen. For sjøl om han forberedte seg på tap - og visste at karrieren måtte ende med nederlag - så gjør det veldig vondt. - Det er bittert at vi ikke klarte et hakk til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og;

- Sjøl om jeg vet at vi ville fått det veldig vanskelig mot Frankrike i kvartfinalen, så ville det vært jævlig mye bedre enn å stå her og forklare tapet. For Italia var dårlige. Og på en god dag hadde vi slått dem.

- Det er jeg helt sikker på.

For fire år siden - da USA-eventyret var over - så Drillo ut som om han hadde glemt å dø. Han var dønn utkjørt, tappet for alt og bitterheten han følte var han ikke i nærheten av å kunne forholde seg til. Men i går kveld - både før og under avskjedsmiddagen hjemme i Camp Drillos - tok han nederlaget som en tungvekter.

Rett på hakespissen.

- Det skal ikke mye til å se bedre ut enn det jeg gjorde i USA, sier Drillo. - Men ja - jeg er veldig skuffet. Og ekstra bittert er det fordi vi tapte for et middelmådig lag.

- Italia var overkommelige, men vi orket ikke å gjøre noe med det.

Gikk i fella

- Hva skjedde?

- Vi var slitne. Jeg har en følelse av at fire dager etter den totale tømminga mot Brasil hadde vi ikke nok å gi. Men Italia var kjørt de også, og mer enn oss. Det er derfor jeg føler at vi burde klart det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer