Alenemamma

TRONDHEIM (Dagbladet): På håndballbanen har suksessen aldri vært større. Privat har håndballstjernen Trine Haltvik gått på sitt største nederlag: 13 år etter at de ble kjærester, har tvillingmor Trine skilt lag med samboeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var en veldig vanskelig avgjørelse å ta - ikke minst på grunn av tvillingene. Jeg har slitt med tvilen. På et tidspunkt møtte jeg rett og slett veggen. Bare gråt, forteller Trine i et intervju med Adresseavisen.

I juleferien har Trine og tvillingene vært på Sydentur. Allerede i formiddag starter håndballsesongen igjen, når Byåsen spiller Mesterliga-kamp mot danske Ikast.

Trine Haltvik og kjæresten Jan Morten «Bibben» Blåsmo flyttet sammen da Trine var 20 år gammel. For syv år siden ble tvillingene Katinka og Kristian født. På Trines 30-årsdag fridde samboeren, med pressen til stede.

Men paret rakk aldri å gifte seg. I perioder har de sett lite til hverandre. Trine har vært mye på reisefot, med Byåsen og landslaget.

Ikke håndballens skyld

- Nei, det blir alt for enkelt å skylde på håndballen, selv om jeg tror at Bibben følte, og fortsatt føler at håndballen ble for tidkrevende, for viktig.

- Skylden ligger hos oss to, som i de aller fleste forhold som blir oppløst. Vi skled fra hverandre, tok for sent tak i situasjonen, forteller Trine til Adresseavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer