Åleskjær-reklame på Åråsen

Forstander Åge Åleskjær og Oslo Kristne Senter har kjøpt reklameplass på Åråsen stadion.

Avtalen ble spikret av Lillestrøm Fotball ASA og menigheten uten at LSK-formann Frank Grønlund visste om det, skriver Romerikes Blad.

- Jeg ante ikke noe før onsdag kveld. Saksgangen har vært for rask. Jeg ville gjerne blitt tatt med på råd, sier Grønlund.

- Overkjørt av fotballselskapet?

- Jeg vil ikke si det, men det er klart det har gått fort i svingene her. Det er ikke sikkert at vårt styre signerer avtalen, det får vi se etter styremøtet mandag.

Daglig leder Bjarne Sognnæs i Lillestrøm Fotball ASA mener avtalen var klar mellom klubb og fotballselskap angående Oslo Kristne Senter.

- Det ville ikke være aktuelt med draktreklame, men skiltreklame var OK. På tribunen vil det være flere skilt med OKS. Vi ser ikke noe galt i det, sier Sognnæs.

- Mange er prinsipielt imot å reklamere for kristne organisasjoner og politiske partier i idrett. Har dere noen gang diskutert det?

- Vi forela vår påtenkte avtale med OKS om draktreklame for Norges Fotballforbund. Det hadde de ingen innvendinger mot. Derimot var de skeptiske til at en klubb skulle spille med logoen til et politisk parti på drakta.

(NTB)