Alex er 17-åringen halve England jakter på

Liverpool og Arsenal leder an. - Ekstreme kvaliteter, mener Lundekvam.

SUPERTALENT: Alex Oxlade-Chamberlain er den nest yngste spilleren gjennom tidene til å debutere for Southampton, i en alder av 16 år og 199 dager. Nå er han blitt 17 - og kobles til de fleste store klubber i England. Her er han i aksjon for Englands U18-landslag. Foto: Getty Images
SUPERTALENT: Alex Oxlade-Chamberlain er den nest yngste spilleren gjennom tidene til å debutere for Southampton, i en alder av 16 år og 199 dager. Nå er han blitt 17 - og kobles til de fleste store klubber i England. Her er han i aksjon for Englands U18-landslag. Foto: Getty Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Southampton har fostret talenter som Gareth Bale og Theo Walcott de siste årene.

Nå er en ny unggutt med lysende framtidsutsikter på vei til å vokse seg for stor for League 1-klubben.

Navnet er Alex Oxlade-Chamberlain (17). Flere engelske toppklubber skal ha kastet seg inn i jakten på unggutten, som kan spille både sentralt på midtbanen, bak en spiss eller på kanten.

Har bare startet 14 kamper Ifølge The Guardian og Daily Mail er Liverpool blant de fremste i køen. Så seint som i går var klubbens nyansatte direktør for fotballstrategi, Damien Comolli, på tribunen da Oldham ble knust med 6-0 på eget gress (Chamberlain scoret det første målet, journ.anm.).

Til stede var også sir Alex Ferguson - uten at det nødvendigvis betyr at han har 17-åringen på radaren. Manchester United skal møte nettopp Southampton i FA-cupens 4. runde, i tillegg til at Ben Amos nettopp er gått på lån til Oldham.

Men Liverpool kan vente seg kamp om signaturen til til Oxlade-Chamberlain uansett: Chelsea, Tottenham og Arsenal nevnes også blant interessentene. Altså er så godt som hele kobbelet av engelske storklubber koblet til unggutten, til tross for at han bare har startet 14 kamper for klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer