<strong>KORT TID:</strong> Sir Alex Ferguson vil gjøre om på kampoppsettet, så Manchester United får en ekstra hviledag før de skal ut i kamper i Champions League. Foto: NTB Scanpix
KORT TID: Sir Alex Ferguson vil gjøre om på kampoppsettet, så Manchester United får en ekstra hviledag før de skal ut i kamper i Champions League. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alex Ferguson er rasende på Premier League-ledelsen

Mener kampoppsettet ødelegger Manchester Uniteds sjanser til å vinne Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United-sjef Alex Ferguson raser mot Premier League-ledelsen på grunn av kampoppsettet.

I morgen møter Manchester United Everton hjemme på Old Trafford.

Onsdag, bare tre dager senere, venter Real Madrid i mesterligaens åttedelsfinale. Dette programmet får Alex Ferguson til å reagere.

- Serieforeningen har en TV-avtale som de må forholde seg til. Likevel gjør det at lagene våre ikke kan gjøre suksess i Europa. Det er nytteløst å klage over dette gang på gang, sa Ferguson.

Onsdagens spanske motstander spiller seriekamp lørdag og får dermed én dag lenger mellom kampene. Ferguson mener at England også må legge til rette og gå med på å flytte kamper.

- Andre land ofrer noe for sine beste lag, som spiller i Europa. Hva skal man gjøre? Ikke møte opp? Jeg skulle gjerne likt å gjøre det, sa skotten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer