TROR HAN DRAR FRA TYSKLAND: Alex Ferguson tror ikke Borussia Dortmund vil selge Robert Lewandowski til rivalen Bayern München. Foto: AP/AFP/NTB scanpix
TROR HAN DRAR FRA TYSKLAND: Alex Ferguson tror ikke Borussia Dortmund vil selge Robert Lewandowski til rivalen Bayern München. Foto: AP/AFP/NTB scanpixVis mer

Alex Ferguson har begynt å snakke om Lewandowski

- Jeg kan finne plass til hvem som helst så lenge de har kvaliteten som trengs.

Følg Arsenal - Manchester United i vårt Fotballstudio fra 17.00!

(Dagbladet): Robert Lewandowski har virkelig presentert seg i Champions League denne sesongen. Etter fire scoringer i den første semifinalekampen mot Real Madrid, er det nok flere storklubber som sikler etter polakken, som mange forventer forlater Borussia Dortmund.

Lewandowskis kontrakt går ut i 2014, og den tyske storklubben må selge denne sommeren om de skal få en pen sum med penger for spissen. Bayern München har allerede gått ut og nektet for at de har en avtale med 24-åringen.

Manchester United har ved flere anledninger vært linket til spilleren, og Alex Ferguson skal være en stor beundrer av Lewandowski. I et intervju nylig lettet manageren litt på sløret.

- Hvis den riktige spilleren dukker opp, må du stå klar til å forsøke å hente ham, sier Ferguson til The Guardian.

Tror han forlater Bundesliga Skotten tror Lewandowski forlater Bundesliga.

- Jeg kan finne plass til hvem som helst her så lenge de har kvaliteten som trengs. Jeg er ikke sikker på om Lewandowski vil bli solgt til Bayern München nå. Dortmund-fansen vil ikke bli glade, og jeg tror ikke de vil selge til sine hovedrivaler. Jeg tror de enten vil la kontrakten hans gå ut, eller selge ham til noen andre, sier Ferguson.

Alex Ferguson legger ikke skjul på hva som er det store målet hans neste sesong.

- Målet vårt neste sesong er å gjøre det bedre i Europa, kanskje ved å hente inn en spiller eller to, men det vil bli interessant om årets finale blir hel-tysk, sier Ferguson.