Alexander Aas slått ned på byen - reddet av kjæresten

Nesa til Godset-kapteinen brakk og må trolig opereres.

SLÅTT NED I SKIEN: Godset-kaptein Alexander Aas (t.v.) ble banket på byen natt til søndag. Her spiller han sesongens første kamp i Tippeligaen mot Molde og Davy Claude Angan fredag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvaag, Scanpix
SLÅTT NED I SKIEN: Godset-kaptein Alexander Aas (t.v.) ble banket på byen natt til søndag. Her spiller han sesongens første kamp i Tippeligaen mot Molde og Davy Claude Angan fredag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvaag, ScanpixVis mer


(Dagbladet): Strømsgodset-kaptein Alexander Aas ble banket opp på vei hjem fra et utested i Skien natt til søndag, skriver Drammens Tidende.

Han ble skrevet ut fra sykehuset i går formiddag med brukket nese, to sting i bakhodet og hjernerystelse. Nesa må trolig opereres denne uka, og Aas tviler på at han får spilt kampen mot Vålerenga til helga.

Aas, som åpnet sesongen med Godset borte mot Molde fredag, hadde vært på et utsted sammen med kjæresten Heidi Bodahl Ekornrød da de ble stoppet av to menn som spurte etter røyk.

- De to kommer bort og spør om sigaretter, og jeg merker at de er veldig aggressive. Jeg sier vi ikke har og ber dem om å stikke av. Da blir mennene enda mer aggressive, sier Aas til Drammens Tidende.

Kjæresten grep inn Da paret forsøkte å gå, begynte den ene av mennene å knuffe på ham og slå etter ham.

- Da ble jeg redd, og prøvde å slå tilbake. Vi traff ikke hverandre ordentlig, og de var bare ute etter meg, ikke kjæresten min, så jeg bestemte meg for å løpe, men skoene jeg hadde på meg var veldig glatte, og plutselig skled jeg og falt.

Mennene fortsatte å slå og sparke Aas mens han lå nede. Da kom kjæresten ham til unnsetning.

- Hun hopper på han ene som sitter oppå meg og slår, dette var midt i Skien by, og hun roper og skriker, slik at det kommer mye folk. De to fyrene blir vel redde. Det kommer en mann til som er med dem, men han slår ikke, og de tre løper sammen derfra, sier Aas.

Aas sier han skal anmelde saken til politiet i dag.

Hvite bukseseler Politiet fikk melding om at en mann hadde blitt slått og lå på gata i Skien klokka 03.04 natt til søndag.

Tre personer stakk fra stedet, de hadde på seg sorte klær og hvite bukseseler.

- Vi har ikke gjort noen pågripelser i saken ennå, sier Erik Nordal ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon om episoden.