Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alexander Büttner (23) skrev under for United

- En av Europas beste unge venstrebacker, sier Ferguson.

KLAR FOR OLD TRAFFORD: Alexander Büttner har skrevet under en femårskontrakt med Manchester United. Foto: SCANPIX/EPA/SANDER KONING
KLAR FOR OLD TRAFFORD: Alexander Büttner har skrevet under en femårskontrakt med Manchester United. Foto: SCANPIX/EPA/SANDER KONING Vis mer

Manchester United hentet tirsdag den nederlandske forsvarsspilleren Alexander Büttner (23) på en femårskontrakt.

23-åringen, som meldte overgang fra Vitesse, er den andre nederlenderen som går til United på kort tid etter at Robin van Persie kom til gigantklubben forrige uke.

- Alexander er en av Europas beste unge venstrebacker, og vi er svært fornøyd med å skrive kontrakt med ham. Vi har sett på ham en stund, og han vil gi oss noen spennende valg på den posisjonen, sier manager Alex Ferguson til klubbens nettsted.

Büttner var tatt ut i bruttotroppen til sommerens fotball-EM, men kom ikke med i den endelige nederlandske troppen.

- Å bli Manchester United-spiller gjør denne dagen til en av mitt livs beste. Jeg har beundret laget gjennom mange år og kan ikke vente med å spille en rolle med å hjelpe klubben til suksess, slo Büttner fast.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media