SYKKEL:

Alexander Kristoff slo tilbake i De Panne

Vant den andre etappen etter sidevindskjør. 

SLO TILBAKE: Alexander Kristoff med en overbevisende spurt i Driedaagse De Panne-Koksijde. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)
SLO TILBAKE: Alexander Kristoff med en overbevisende spurt i Driedaagse De Panne-Koksijde. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KOKSIJDE (procycling.no): Stupbratte Kemmelberg og sidevind var oppskriften på en god dag for Alexander Kristoff på den andre etappen av Driedaagse De Panne-Koksijde.

Etter en skuffende dag på sykkelen i går, hvor både han selv og sportsdirektør Torstein Schmidt ytret usikkerhet rundt Stavanger-mannens form, var han der han skulle være på rittets andre etappe til Koksijde.

Inn i finalen av rittet og etter forseringen av Kemmelberg slo sidevinden inn, og Katusha Alpecin-rytteren var på riktig side av splitten. Inne i avslutningen i Koksijde plasserte Kristoff seg smart på hjulet til Marcel Kittel.

Kristoff startet spurten først ute til venstre, og i motvinden ble det tøft, men Kristoff holdt unna og kunne juble for en ny etappeseier i De Panne.

Initierte splitten i sidevinden

Da sidevinden inntraff mot finalen av rittet var det Kristoff selv og belgiske Edward Theuns (Trek-Segafredo) som var initiativtakere til splitten som skulle avgjøre etappen.

- Det var Theuns fra Trek og jeg som snakket litt om vi skulle prøve og så prøvde jeg egentlig å si ifra til laget at vi prøver sammen med Trek, men det var ikke så mange som fikk det med seg, tror jeg. Når han sa kjør da ble jeg med, så det var jeg og han som startet det egentlig, og etter det sprakk det opp ganske kraftig. Etter det var det bare å få gruppen til å gå [rundt], så vi kunne kjempe om etappeseieren, forteller han til procycling.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer