Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alexander Kristoff til nytt storlag

Skal ha skrevet under for BMC Racing Team.

KLAR FOR PROFFLIVET: Alexander Kristoff er klar for et nytt lag. Ifølge Stavanger Aftenblad er det nye storlaget BMC Racing Team 22-åringens nye arbeidsgiver.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .
KLAR FOR PROFFLIVET: Alexander Kristoff er klar for et nytt lag. Ifølge Stavanger Aftenblad er det nye storlaget BMC Racing Team 22-åringens nye arbeidsgiver.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX . Vis mer

Syklisten Alexander Kristoff blir proff, og Stavanger Aftenblad mener det er BMC Racing Team som har sikret seg 22-åringens underskrift.

Tidligere i sesongen har Kristoff blitt koblet både til Saxo Bank og Katusha-laget, men valget skal altså ha falt på BMC Racing.

- Jeg kan bekrefte at jeg er klar for et nytt lag, men hvem det er, vil jeg ikke si noe om før på en pressekonferanse tirsdag, sier Kristoff til Aftenbladet.

- Det er ingen tvil om at den avtalen som nå er inngått kommer til å bety mye for karrieren min. Nå får jeg muligheten til å kjøre større løp, og det er jo nettopp det jeg har jobbet hardt for gjennom hele karrieren min, sier 22-åringen.

Han vil få muligheten til å kjøre både Tour de France, Giro dItalia og Vuelta a Espana dersom Aftenbladet har rett.

- Jeg er kommet til et av de beste lagene som er i ferd med å bygge opp en solid stall med ryttere, sier Kristoff, men hvilket lag han går til holder han hemmelig, enn så lenge.

BMC Racing Team er et interkontinentalt lag med base i USA, men med sveitsisk hovedsponsor. Laget har knyttet til seg en rekke store og kjente ryttere i den siste tiden, blant andre tidligere verdensmester Alessandro Ballan, George Hincapie, Karsten Kroon, Marcus Burghardt, Steve Morabito og Michael Schär.

Aftenblandet skriver at BMC Racing Team kommer til å ha mellom 20 og 30 ryttere i stallen sin kommende sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling