Katusha vil ha langt samarbeid:

- Alexander Kristoff vil alltid bli støttet her

Makarovs løfter er oppfylt. Nå vil de forlenge med Kristoff.

PROSJEKT KRISTOFF: Tony Martin kan være brikken Alexander Kristoff har manglet. Generalmanager José Azevedo strekker seg til ytterkantene for å holde sin norske klassikerstjerne fornøyd - også utover 2017-sesongen. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
PROSJEKT KRISTOFF: Tony Martin kan være brikken Alexander Kristoff har manglet. Generalmanager José Azevedo strekker seg til ytterkantene for å holde sin norske klassikerstjerne fornøyd - også utover 2017-sesongen. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Etter nok et skuffende Tour de France og lite aktivitet på overgangsmarkedet, hadde frustrasjonen for alvor tatt bolig i Alexander Kristoffs hode.

- Jeg vet at det ikke skjer så mye på overgangsmarkedet, og det er litt frustrerende. Vi skulle gjerne ha hatt noen signeringer foran neste år vi og, uttalte Stavanger-mannen til procycling.no i starten av august.

Les også: Kristoffs frustrasjon vokser i Katusha

Adressaten for meldingen var tydelig: Den sportslige ledelsen i Katusha.

Da det først begynte å skje ting, skjedde det mye. Den 15. august ble det som må ha fortont seg som rene drømmesigneringen for den utholdende nordmannen offentliggjort.

Kristoff ønsket seg en «erfaren og sterk klassikertype som kan gi laget mer kjørestyrke».

Han fikk Tony Martin.

Katusha rekrutterte i det skjulte

Overfor procycling.no letter generalmanager José Azevedo litt på sløret om spillet som foregikk i kulissene i den perioden.

Underveis i Tour de France ble det kjent at opptrekker Jacopo Guarnieri forsvant til et mer lukrativt tilbud hos konkurrerende FDJ. Meldingene om hvem som skulle erstatte ham, uteble.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer