Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alexander Lund Hansen tilbake til Rosenborg

- Nølte ikke da vi fikk sjansen, sier Hoftun.

RETURNERER TIL TRONDHEIM: Alexander Lund Hansen er tilbake i Rosenborg, tre år etter at han forlot klubben.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
RETURNERER TIL TRONDHEIM: Alexander Lund Hansen er tilbake i Rosenborg, tre år etter at han forlot klubben.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer

Rosenborg styrker stallen og henter målvakten Alexander Lund Hansen fra Start.

29-åringen, som sist spilte for trønderne i 2009, vender tilbake til Trondheim for å kjempe om keeperplassen med Daniel Örlund, skriver Rosenborg på sitt nettsted.

- Vi har vært på utkikk etter en ny keeper en god stund, og vi har vært på jakt etter norske alternativer. Derfor nølte vi ikke da vi fikk sjansen til å hente tilbake Lund Hansen. Han er rosenborger og trønder, sier sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

Lund Hansen spiller sin siste Start-kamp neste helg og blir RBK-klar 20. august. Det betyr at han kan delta om klubben skulle ta seg videre i kvalifiseringen i europaligaen. Keeperen skriver etter planen under for Rosenborg torsdag.

Samtidig er det klart at Start leier inn Vikings Arild Østbø på keeperplass ut sesongen. Den norske U21-keeperen forlenget nylig kontrakten med Viking, men sier til Rogalands Avis at han er lei av å spille for klubbens 2.-lag.

- Jeg drar til Start for å få spilletid. 3. divisjon er ikke en god nok arena for meg, så det blir bra å få spille på et høyere nivå, sier Østbø.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media