Alexander Mathisen klar for Lierse

- Kjempekult og et nytt steg i karrieren.

TOK FARVEL: Alexander Mathisen tar farvel med AaFK-supporterne etter siste hjemmkamp denne sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
TOK FARVEL: Alexander Mathisen tar farvel med AaFK-supporterne etter siste hjemmkamp denne sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, ScanpixVis mer

Alexander Mathisen ble i dag enig om en overgang til den belgiske 1. divisjonsklubben Lierse.

Lørdag ble kontrakten ferdigforhandlet. Både klubb og spiller er enige, signering og den medisinske testen blir foretatt neste helg. Den tidligere Aalesund- og Vålerenga-spilleren vil være spilleklar i Belgia fra 1. januar.

- Dette er kjempekult og et nytt steg i karrieren. Jeg er utrolig fornøyd med både klubben og kontrakten, sier Alexander Mathisen til NTB.

Han undertegner en kontrakt som løper i halvannet år. Hvis Lierse skulle rykke ned til sommeren, kan 24-åringen fristilles hvis han måtte ønske det.

Lierse ligger i øyeblikket nest sist på tabellen, men klatring er planlagt i takt med flere nyinnkjøp. Alexander Mathisen, og klubbkamerat Peter Kovacs, er med i disse fremtidsplanene.

En treningsleir i Egypt står på klubbens program i begynnelsen av januar. Kvartfinalen i den belgiske cupen 15. januar blir trolig Mathisens debutkamp i den gule og svarte drakten som blant annet Kjetil Rekdal spilte i med stor suksess fra 1990 til 1996.

(NTB)