Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alexander Sørloth på vei til Crystal Palace

Alexander Sørloth satt onsdag morgen på flyet til London. Det betyr at Premier League-klubben Crystal Palace har kommet opp med et forbedret bud.

TIL PREMIER LEAGUE?: Alexander Sørloth. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TIL PREMIER LEAGUE?: Alexander Sørloth. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter det Adresseavisen erfarer, har 22-årige Sørloth avbrutt Midtjyllands treningsleir i Dubai og satt seg på flyet til London, i retning Selhurst Park.

Dette betyr at Midtjylland, som først avslo et bud med en totalramme på snaue 100 millioner kroner fra Crystal Palace, har mottatt et nytt og forbedret bud.

Og akseptert.

Sørloth har herjet i den danske superligaen høsten, og scoret 15 mål totalt. Nå er altså den danske serielederen på treningsleir i Dubai i vinterpausen, som har serieoppstart igjen 9. februar.

I kontakt med Sørloth

Det var danske BT som mandag kveld omtalte at Midtjylland hadde takket nei til Palace-budet med en totalramme på 96 millioner.

Nå kan altså Adresseavisen avsløre at Sørloth likevel er på vei vestover i fly, og at partene dermed ser ut til å bli enige.

Adresseavisen var i kontakt med Sørloth selv tirsdag formiddag. Den gang svarte han høflig at han ikke hadde noen kommentarer rundt noe som helst for øyeblikket.

Palace er i øyeblikket nummer 12 i Premier League.

22-åring fra Strindheim

Det er «deadline day» i England i dag, hvilket betyr at Palace ikke kunne ha ventet til i kveld med å by for siste gang.

For at denne handelen skal bli noe av, må Sørloth være i London på grunn av medisinske tester og annet papirarbeid. Dette pleier man å rekke på «deadline day», men det tar samtidig noen timer.

Nå ser altså alt ut til at Hodgson får sin nye spiss: En 22-årig landslagsspiss fra Strindheim.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!