Alexis Pinturault ble for sterk - Jansrud nummer ni med godkjent renn

I slalåmdelen i superkombien. Utfor klokka 14.00.

FOR STERK: Alexis Pinturault ble for sterk for resten av kjørerne under formiddagens slalåm i superkombien. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FOR STERK: Alexis Pinturault ble for sterk for resten av kjørerne under formiddagens slalåm i superkombien. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På grunn av en del nysnø, byttet slalåm og utfor rekkefølge i dagens superkombinasjon i Chamonix i Frankrike, og Jansrud, Kilde og de andre alpinistene måtte ut i slalåm først.

Alexis Pinturault kjørte som nummer to, og kom inn på en god tid på 42.55. Kjetil Jansrud startet som nummer fire, og kjørte bra i slalåmdelen. Han kom i mål 1,67 sekunder bak franskmannen.

Pinturault kjørte sterkt på hjemmebane, og det var ingen som virkelig trua franskmannen skikkelig. De to landsmennene Thomas Mermillod Blondin og Victor Muffat-Jeandet var nærmest, forholdsvis 0,36 og 0,37 sekunder bak.

Aleksander Aamodt Kilde starta som nummer 17, og ved første måling var Kilde 0,95 sekunder bak Pinturault. Nedover i løypa fortsatte nordmannen å tape tid, og kom til slutt inn 2,48 sekunder bak. Kilde ble til slutt nummer tolv.

- Jeg kan love at det blir spennende i utfordelen. Pinturault, Mermillod Blondin og Muffat-Jeandet er gode kjørere, men bak kommer farta i Dominik Paris, Carlo Janka og Kjetil Jansrud. Og jeg kan love at Jansrud kjører for å vinne, sa NRKs kommentatorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer