Alfie avviser United-kritikk

Alf-Inge Håland blir hudflettet av Manchester Uniteds backbrødre Phil og Gary Neville i dag. - Tøys, sier Alfie til Dagbladet.no. Les det siste fra engelsk fotball.

Det er en spesiell episode i Manchester-derbyet sist helg som har fått Neville-gutta til å gå til angrep på Alf-Inge og City-flanke Danny Tiatto.

Ifølge Phil Neville prøvde Tiatto å skade ham med en høy tackling, mens nordmannen etterpå bevisst sparket ballen i hodet hans.

- Han moste ballen i hodet hans mens han lå nede. Han så han var skadd. Men det var en sånn type kamp de ville ha, sier Gary Neville til The Mirror.

Alfie er på vei til City-treninga når Dagbladet.no forteller han om United-guttas utfall mot ham.

- Jeg vet ikke om jeg har lyst til å kommentere dette. Det blir for dumt. Det er tøys.

- Så du sparket ballen mot ham med vilje?

- Nei, det gjorde jeg ikke.

Alfie blir elsket av City-fansen for sine sterke meninger om rivalen United. Han sier sjøl at han heller ikke har så stor sans for Neville-gutta.

- Gary Neville sa før sesongen at United burde slippe første runden i Champions League. Så endte det med at de nesten slått ut. De er et godt lag, men de får lære seg å tape, sier Alfie og legger til enda en breiside mot Neville-gutta.

- United har mange toppspillere. De to er ikke blant dem. Men alle lag må vel ha noen grå mus, humrer Alfie.

Lørdag spiller City mot Ipswich og etter fire strake tap begynner nedrykkstreken å nærme seg.

- Vi trenger poengene, men det ikke panikk her. Vi må bare skaffe oss noen som kan putte ballen i mål, sier Alfie til Dagbladet.no.ASTON VILLA er på spissjakt, men kan stryke sør-afrikanske Benni McCarthy fra blokka. Celta Vigo sier nei til et tilbud på omlag 100 mill. kroner for 23-åringen. Spanjolene krever 160. - Nå kan vi likegjerne trekke oss fra forhandlingene, sier Villa-manager John Gregory.SHEFFIELD UNITEDs Marcus Bent er ønsket av Bjørn Otto Bragstads Derby. Også Blackburn og Crystal Palace er interessert i spissen. Prislapp: 50 mill. kroner.ARSENAL tapte 1-4 for Spartak Moskva borte i går kveld. I dag legger manager Arsene Wenger skylda på hele laget. - Vi slapp inn dumme mål, hele laget må ta ansvar, sier Wenger og nekter å unnskylde seg med forholdene i Moskva. Det var 10 minusgrader under kampen. - Vi er i en vanskelig periode, men håper vi har mental styrke til å finne problemene. Vi må vise det mot Leeds i helga, sier Wenger.RIO FERDINAND bestemmer seg i dag om han vil til Leeds for rekordsummen 240 mill. kroner. Ukelønna i Leeds blir 700 000 kroner. - Dette er en D-dag for meg, den største avgjørelsen i mitt liv, sier Ferdinand. Leeds-manager David O'Leary innrømmer at Ferdinand er for dyr, men at han var nødt til å styrke forsvaret sitt.WEST HAM får med Ferdinand-salget penger til å handle. Ryktene sier at Liverpool-back Rigobert Song vil bli hentet inn for 35 mill. kroner. BRYAN ROBSON kan få sparken som Middlesbrough-manager med tap mot Bradford i helga. En erstatter skal allerede ha blitt kontaktet av Boro: Hibernian-trener Alex McLeish - som har ført laget til en annenplass i skotsk Premier League.CHELSEA har penger til å erstatte Flo, men det første forsøket skal ha gått i vasken. West Ham vil nemlig ikke selge Frederic Kanoute for 100 mill. kroner.LIVERPOOL-MANAGER Gerard Houllier er engstelig foran Uefa-cupkampen mot Olympiakos i kveld. - Det er ikke mostanderen jeg frykter, men dommeren, siier Houllier. Nederlandske Rene Temmink dømmer kampen, og Houllier er redd for at han skal bli påvirket av 75 000 tilskuere på tribunen. Olympiakos har 11 seirer og tre uavgjorte på hjemmebane i Europa. - Ikke engang Manchester United kan vise til noe liknende, sier Houllier.

  • Kilder: The Mirror, Daily Mail, Teamtalk, Optasoccer.