Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alfonsos lykkedag

Den første trøya med nr. 23 gikk til David Beckham på direkten for alle kjøpelystne TV-stasjoner. Den andre gikk til en guttunge som ble hentet ned fra tribunen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MADRID (Dagbladet): Sirkus? Si, señor! Og verdens største av sitt slag også. For aldri har en draktpresentasjon hatt så mange potensielle TV-seere som sirkus Beckham hadde denne tidlige ettermiddagen i Madrid.

Ifølge klubbkildene som selger alt som kan selges med Real Madrids logo - deriblant gårsdagens rojale presentasjon med simultanoversettelse på øret og to enorme videoskjermer for de som bare kom to timer for tidlig og derfor hadde seter langt bak - kunne to milliarder mennesker følge koket på direkten.

Stort og vått

Hva den sjokkartede og overlykkelige Alfonso Lopez. som som ble den første supporteren til å tre Reals hvite nr. 23 over hodet følte, vel det går fram av bildene. Etter det som skjedde ham i går har han i alle fall et minne til evig tid. Og store øyne hadde han, og våte var de også.

Der han hang rundt halsen på sitt nye idol.

Hysterisk glede

På tribunen sto folk og peip i hysterisk glede. Og hylte Beeeckham, Beeeckham, Beeeeeeeeckham. Og så fikk de det de hadde kommet for i løpet av fem komprimerte minutter:

Litt triksing.

En demping på nakken.

En ball på tribunen.

Og ikke minst:

Det verdenskjente smilet ispedd et par vink.

Alle ikoners far

Da Ronaldo for ett år siden kom til Real Madrid, var han akkurat blitt verdensmester, toppscorer i VM og nok en gang kåret til verdens beste fotballspiller. Den gangen holdt man presentasjonen i den brakka pressekonferansene blir holdt i foran seriekamper og matcher i Champions League. Men Beckham er ikke Ronaldo - han er bare seg sjøl.

Det vil si verdens beste Beckham.

Og snart alle ikoners far.

Stunten med guttungen var Real-regissert og meget vellykket. Det så jo så forbannet ekte ut. Men er det en ting som var umulig på treningsfeltets hovedbane i går, så var det å komme i nærheten av David Beckham uten innsidehjelp.

Sannsynligheten er stor for at det bare blir vanskeligere og vanskeligere.

ELSKER BECKHAM: Alfonso Lopez (11) kom seg inn på banen, godt hjulpet av Real Madrids PR-avdeling, og fikk det mange ønsker seg, en real klem av superstjernen.