Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alfredsson frykter for NHLs framtid

Tror eierne satser på B-liga.

Den svenske NHL-stjernen Daniel Alfredsson frykter at NHL blir lagt ned og at eierne starter opp en B-liga.

32-åringen er kaptein i Ottawa, men spiller trolig for Västra Frölunda på nyåret dersom det ikke blir en løsning på NHL-konflikten.

- Jeg er redd hele NHL legges ned og at eierne starter opp en helt ny liga med helt andre vilkår, sier Alfredsson til Sportbladet.

Alfredsson sitter i spillerforeningen som forhandler med NHL-ledelsen. 14. januar bestemmer eierne seg for om de avlyser hele sesongen. Etter amerikansk lov kan Gary Bettman og de andre eierne legge ned hele NHL og starte opp en alternativ liga i september, da konflikten har pågått i over et år.

- Jeg er redd Bettman gjør det, han ser ikke farene. Spillerne står samlet og han finner ikke en eneste NHL-spiller som vil delta i den nye ligaen. Det skulle bli et rent B-lag i Air Canada Senter.

- Hva betaler folk for slikt? Bettman er advokat, kan ikke ishockey og for ham er alt business, sier Alfredsson videre til avisen.

()NTB)

LEDER SPILLERFORENINGEN:</B> Svenske Daniel Alfredsson frykter NHL-eierne går nye veier med en B-liga der vilkårene er langt dårligere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media