Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Ali vil ikke tilbake til Lyn

Svært skuffet mottok Ali Al-Habsi i går beskjeden om at Lyn sier nei til å selge ham til Bolton for 4,6 millioner kroner.

Lyn-keeperen sitter fortsatt hjemme i Oman og følger spillet om sin egen framtid.

-  Han venter på papirene han trenger for å dra tilbake til Norge. Jeg snakket med ham i dag, og han var svært skuffet, sier Al-Habsis engelske agent Peter Harrison til Dagbladet.

Etter det Dagbladet forstår var tilbudet fra Bolton på 300 000 pund (3,5 millioner kroner) ved kontraktsinngåelse og ytterligere 100 000 pund (1,1 million kroner) etter et visst antall spilte kamper.

Vil vekk nå

-  Ali sier at han ikke vil tilbake til Lyn og Norge. Ikke fordi at han ikke liker klubben eller landet, men det er til England han vil, og han mener at han har en overenskomst med Lyn om at han skal få gå til England om sjansen byr seg. Nå får vi se hva som skjer videre med Bolton eller med Liverpool, sier Harrison.

Går gratis?

Harrison har informert Lyn om at Liverpool forbereder et bud på Al-Habsi. Han har muntlig antydet en sum Liverpool er villig til å betale.

-  Dette er i alle fall noe vi kan gå til forhandlinger på. Men vi har ikke fått noe skriftlig ennå, sier Lyn-direktør Morgan Andersen.

Harrison presiserer at han forstår at Andersen ønsker å sikre Lyn mest mulig for Al-Habsi.

-  Men Andersen bør huske at Ali kom til Lyn så godt som gratis, og han har dessuten en svært lav lønn i klubben. Hadde Ali hatt en god lønn, kunne jeg forstått ham bedre. Ali har i tillegg gjort en god jobb for klubben, sier Harrison.

Om ikke Liverpool kommer på banen, ser Harrison det nå som svært sannsynlig at Al-Habsi blir i Lyn for så å skrive kontrakt med en ny klubb 1. juli.

-  Kontrakten hans med Lyn utgår om ett år. Jeg kunne rådet Ali til å bli i Lyn nå, for så å gå gratis til neste år. Men det gjør vi ikke. Ali vil til England nå. Det bør Andersen tenke på, sier Harrison.

IKKE TILBAKE: Ali Al-Habsi leker seg på Lyn-treningen. Nå vil han ikke tilbake til Oslo-klubben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media