Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Alinghi» på vei mot seier

«Alinghi» er på stø kurs mot seier i gjeve America's Cup. Fredag tok den sveitsiske båten sin fjerde seier.

Regjerende mester «Team New Zealand» må slite hardt for å sikre seg en ny sammenlagtseier i seilasen. Skal det skje, må newzealenderne vinne de siste fem seilasene.

Etter flere dagers utsettelser av den fjerde seilasen, kunne den endelig arrangeres fredag. Men underveis i seilasen fikk «Team New Zealand» store problemer da en mast brakk.

Tre av mannskapet havnet i sjøen, men ble raskt halt om bord av lagkameratene. Imidlertid hadde båten så store problemer at den måtte taues inn til havn.

- Gutta må bare legge dette bak seg, men de er selvfølgelig veldig, veldig skuffet, sa «Team New Zealand»-sjef Tom Schnackenberg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling