Manchester United:

Alkoholforbud

Det er forandring i lufta på Old Trafford. Inn har Erik ten Hag kommet som ny hovedtrener. Nederlenderen skal forsøke å snu Manchester United-skipet som har vært på villspor siden 2013.

STRENGE REGLER: Erik ten Hag er i gang med å rydde opp i Manchester United. Foto: AP
STRENGE REGLER: Erik ten Hag er i gang med å rydde opp i Manchester United. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere Ajax-treneren er kjent for å drive et beinhardt regime. Han har allerede rukket å implementere strenge regler for troppen sin. Spesielt én av dem har vekket oppsikt.

Cristiano Ronaldo og resten av United-spillerne får nemlig ikke drikke alkohol i uker der det spilles kamper.

Manchester-klubben skal konkurrere i både Premier League og Europa League, samt diverse cup-turneringer. Det betyr at det blir få ledige uker der spillerne kan nyte et glass vin til maten.

JOBBET SAMMEN: Tidligere Manchester United-trener Mick Clegg er aktuell med «The Power and The Glory», hvor Cristiano Ronaldo har skrevet forordene i boka. Foto: Darren Staples / Sportimage via PA Images / Video: Rødt Kort. Vis mer

Alkoholforbudet er imidlertid ikke den eneste regelen ten Hag har innført.

Ifølge The Telegraph krever 52-åringen også regelmessige BMI-tester for å sikre optimal fysisk form og mobilforbud ved måltider, som også må spises som en samlet gruppe.

Tiltakene roses av en av lagets største stjerner, Bruno Fernandes.

- Jeg tror vi har manglet den disiplinen en stund, og det er en viktig ting. For meg er ikke bare disiplin hva du gjør på banen, men også utafor banen. Jeg synes det er veldig bra at han gjør det, sier United-stjerna Bruno Fernandes til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer