Alkoholisert Arsenal-legende bor på gata

Som følge av problemer med alkohol og gambling.

 TØFT LIV: - Jeg er uten hjem. Jeg er bare en fyllik. Jeg drikker så mye jeg kan, sier Kenny sansom. Foto: Matt Dunham / AP / NTB Scanpix
TØFT LIV: - Jeg er uten hjem. Jeg er bare en fyllik. Jeg drikker så mye jeg kan, sier Kenny sansom. Foto: Matt Dunham / AP / NTB ScanpixVis mer

Tidligere Arsenal- og England-forsvarer Kenny Sansom er blakk og hjemløs som følge av problemer med alkohol og gambling.

54-åringen har hatt et tøft liv etter at han la fotballskoene på hylla. Sansom spilte i sin tid 86 landskamper for England og deltok i VM to ganger.

- Jeg har bodd på gata i ti dager. Jeg har ikke penger, jeg er en fyllik, en gambler, og jeg føler meg ikke bra, sier den tidligere stjernespilleren til The Sun.

- Jeg er uten hjem. Jeg er bare en fyllik. Jeg drikker så mye jeg kan, legger han til.

Senest i mars var Sansom innlagt på sykehus fordi han hadde kollapset på gata i London. Han bodde en stund hos søsteren sin, men ble så meldt savnet. Både Den engelske fotballspillerforeningen og hans tidligere klubb Arsenal har tilbudt sin støtte.

- Det står dårlig til med meg. Arsenal prøver å hjelpe meg, men jeg må prøve å hjelpe meg selv, sier Sansom.

Den tidligere forsvarsspilleren fikk 314 kamper for Arsenal før han skiftet klubb til Newcastle i 1988. Han spilte også for Everton og Queens Park Rangers. Siden han la opp har han jobbet i media og vært innlagt på rehabiliteringsinstitusjoner flere ganger.

(NTB)