- All ære til Lyn

ULLEVAAL (Dagbladet): - Lyn er gode - det er ikke tilfeldig at de ligger øverst, sier Kjetil Rekdal. - Men det faktum at tre mann plutselig var sjuke i pausen, ødela mye for oss.

Tom Henning Hovi og Kristen Viikmäe ble byttet ut med Pa-Modou Kah og Petter Belsvik før andre omgang. Diagnose: Trolig hjernerystelser etter smeller i hodet. Og på toppen av det slet også målscorer David Hanssen med hode- og magesmerter. Uten at Kjetil Rekdal våget å bytte ham ut.

- Da også Andreas Augustsson ble kneskadet tidlig i andre omgang, ble vi urytmiske, sier VIF-treneren.

- Det ble for mange rokkeringen på laget. Men uansett - vi skulle klart uavgjort. Og det straffesparket irriterer meg.

-Tøffe trøkker

- Hva sa du til dommeren?

- At det var en svak avgjørelse. Når du gir straffespark rett før slutt, skal du være veldig sikker. Og det kan han ikke ha vært - det var ikke noen klar straffesituasjon. Og da har jeg lov til å reagere.

- 1- 4 i Stavanger og 1- 2 her - hva nå?

- Det har vært to tøffe trøkker for oss, jeg må innrømme det. Det positive må være at vi klarte å reise oss etter 0- 1, en scoring som virkelig rystet oss. Men vi må lære av dette og glemme det som skjedde mot slutten av kampen. Neste gang (16. mai) er det Lillestrøm på Åråsen, og det blir til de grader en voldsom tøff kamp det også.

Lenge igjen

- Imponert over Lyn?

- De har fått et forsprang de kan leve på lenge. Men husk - det er 19 serieomganger igjen. Men Lyn er bra, bevares, og de kan havne høyt. All ære til dem, sier Kjetil Rekdal.

DEPPA: - Sjukdom ødela mye for oss, sier en tydelig nedtrykt Kjetil Rekdal.