- All right comeback

Norge- Portugal 21- 20. Steinar Ege reddet 20 skudd og ble kåret til banens beste mot Portugal i går kveld. - All right, sa Ege om innsatsen i sitt comeback på landslaget.

Med 50 prosent redninger ble han kåret til banens beste spiller. Han fikk et vekkerur i premie. Og synes det var helt ok.

- Så kommer jeg meg i hvert fall opp om morgenen, sa han.

Assistenttrener Leif Gautestad var godt fornøyd med innhoppet til tysklandsproffen.

Toppmålvakt

- Vi har fått tilbake en internasjonal toppmålvakt som gir oss flere keepere å velge mellom. Vi ønsker å ha alle de beste norske spillerne med på landslaget, sier Gautestad.

Steinar Ege har ikke spilt landslagshåndball siden før VM i Egypt i fjor. Han hoppet av fordi han var misfornøyd med holdninger hos ledelsen i landslaget. Spesielt landslagstrener Christer Magnusson måtte tåle kritikk fra keeperen.

  • Norge spilte med fem debutanter i går. Samtidig satt strategene Frode Hagen og Jonny Jensen på tribunen med skader. Likvel halte gutta i land seieren mot portugiserne.

Unøyaktige

- Vi sleit i perioder og var unøyaktige. Vi hadde ikke behøvd å slippe portugiserne inn i kampen igjen da vi hadde en komfortabel ledelse, sa Steinar Ege til NTB.

  • Turneringen fortsetter i dag når Norge møter Tunisia og Danmark spiller mot Portugal i Kongsvinger. Avslutningen er i Moss i morgen.
PASSE FORNØYD: Steinar Ege reddet 20 skudd mot Portugal i går. Det er i verdensklasse.