Allardyce ikke involvert i politietterforskning

Sam Allardyce håper han kan få gå videre etter at det fredag ble bekreftet at den tidligere England-treneren ikke er involvert i politiets etterforskning.

IKKE INVOLVERT: Sam Allardyce. Foto: NTB Scanpix
IKKE INVOLVERT: Sam Allardyce. Foto: NTB ScanpixVis mer

I en uttalelse sier politiet at etterforskere har «gått gjennom materiale samlet sammen av The Telegraph i forbindelse med saker rundt korrupsjon i fotballen».

Det forklares videre at «en avgjørelse er tatt om å starte etterforskning rundt et spesifikt tilfelle av bestikkelser.»

Politiet vil ikke si noe om hvem som er under etterforskning.

Avsløringer

Sam Allardyce forlot sin rolle som England-sjef etter kun én kamp da han ble avslørt av The Telegraph for å være villig til å omgå Det engelske fotballforbundet (FA) sine overgangsregler.

61-åringen skal ifølge London-politiet ha fått et brev som sier at han ikke er under etterforskning.

London-politiet uttaler at Allardyce ikke er involvert i deres etterforskning.

– Jeg er glad for å høre bekreftelsen fra politiet i London om at jeg ikke er involvert i noen politietterforskning, sier Allardyce i en uttalelse.

– Gå videre

- Jeg var sikker på at det ville være tilfellet, ettersom det ikke er noen bevis mot meg. Jeg ber nå FA om å håndtere denne saken så fort som mulig, fortsetter Allardyce.

- Jeg vil takke venner og familie som har stått ved meg i denne tøffe perioden. Posisjonen som England-trener er høydepunktet for enhver engelsk manager, og det var min drømmejobb.

- Samtidig som jeg er lei meg for at min periode ble avsluttet raskt, er jeg stolt over at jeg ble valgt til å lede det engelske fotballandslaget, og håper at dagens bekreftelse fra politiet vil gi meg en mulighet til å gå videre.

(NTB)