Allardyce nærmer seg ny jobb etter England-skandalen

- En fantastisk mulighet.

FØR OG ETTER: Britiske medier skriver i dag at Sam Allardyce (t.h.) kommer til å ta over Crystal Palace-jobben etter Alan Pardew. Foto: NTB Scanpix
FØR OG ETTER: Britiske medier skriver i dag at Sam Allardyce (t.h.) kommer til å ta over Crystal Palace-jobben etter Alan Pardew. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere England-manager Sam Allardyce blir ny manager i Crystal Palace, melder Sky Sports. Veteranen vil binde seg til klubben i to og et halvt år.

Fredag var 62-åringen på treningsområdet for å snakke med ledelsen i klubben.

I prat med Sky Sports utenfor treningsområdet i Beckenham sa Allardyce at han var der for å "fullføre prat om jobben". Han beskrev Palace som en "fantastisk" mulighet til å returnere til Premier League.

Nå skal altså Allardyce være enig med Palace om en kontrakt, skriver Sky Sports.

Engelskmannen ser dermed ut til å bli Alan Pardews erstatter. Pardew fikk sparken torsdag etter en miserabel periode resultatmessig i Premier League med kun én seier på de siste elleve seriekampene. Totalt har London-klubben kun fire seirer på 17 ligakamper.

Palace er for øyeblikket kun ett poeng over nedrykksstreken.

På Boxing Day møter Palace Watford. Allardyce fortalte Sky Sports at han måtte "vente og se" om han kunne være klar som Palace-manager allerede til den kampen.

Allardyce har vært uten jobb etter at han fikk sparken som England-manager i september. Veteranen fikk kun én kamp i sjefsstolen etter at han ble avslørt av The Telegraph for å være villig til å omgå overgangsreglene til Det engelske fotballforbundet (FA).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer