- Alle begynte å skrike. Det virker som de hater meg

Marta hetset etter duell med Graham Hansen.

BLE HETSET: Rosengårds Marta ble pepet ut i oppgjøret mot Wolfsburg. Her under en tidligere kamp.
Foto: ADAM IHSE / TT / NTB scanpix
BLE HETSET: Rosengårds Marta ble pepet ut i oppgjøret mot Wolfsburg. Her under en tidligere kamp. Foto: ADAM IHSE / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går møttes tyske Wolfsburg og svenske Rosengård til det første av to kvartfinaleoppgjør i Champions League. Da kampuret nærmet seg 70 minutter, ble norske Caroline Graham Hansen utvist etter en duell med Rosengård-angriper Marta.

Det ble ikke særlig godt mottatt av hjemmepublikummet, som lot frustrasjonen gå utover den brasilianske superspissen.

- Jeg lå nede og fikk behandling og så ikke at hun (Graham Hansen) fikk rødt kort. Så begynte alle å skrike på meg, sier Marta til Expressen.

- De hater meg Kampen endte til slutt 1-1, etter scoringer av nettopp Marta og Melanie Faisst. Det betyr at Rosengård har et godt utgangspunkt før neste helgs returoppgjør, men for Marta var ikke turen til Tyskland noen god opplevelse.

Det sørget Wolfsburg-fansen for.

- Det virker som de hater meg. De reagerte på en veldig dårlig måte. Noen av Wolfsburg-spillerne kom bort til meg og sa at de ikke forsto hva fansen deres holdt på med, forteller Marta.

Begynte å gråte Bakgrunnen for de heftige reaksjonene, skal skyldes ryktet Marta pådro seg i Tyskland etter at hun ble beskyldt for filming da hun spilte Champions League-finale for Umeå mot Frankfurt i 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.