BLE HETSET: Rosengårds Marta ble pepet ut i oppgjøret mot Wolfsburg. Her under en tidligere kamp.
Foto: ADAM IHSE / TT / NTB scanpix
BLE HETSET: Rosengårds Marta ble pepet ut i oppgjøret mot Wolfsburg. Her under en tidligere kamp. Foto: ADAM IHSE / TT / NTB scanpixVis mer

- Alle begynte å skrike. Det virker som de hater meg

Marta hetset etter duell med Graham Hansen.

(Dagbladet): I går møttes tyske Wolfsburg og svenske Rosengård til det første av to kvartfinaleoppgjør i Champions League. Da kampuret nærmet seg 70 minutter, ble norske Caroline Graham Hansen utvist etter en duell med Rosengård-angriper Marta.

Det ble ikke særlig godt mottatt av hjemmepublikummet, som lot frustrasjonen gå utover den brasilianske superspissen.

- Jeg lå nede og fikk behandling og så ikke at hun (Graham Hansen) fikk rødt kort. Så begynte alle å skrike på meg, sier Marta til Expressen.

- De hater meg Kampen endte til slutt 1-1, etter scoringer av nettopp Marta og Melanie Faisst. Det betyr at Rosengård har et godt utgangspunkt før neste helgs returoppgjør, men for Marta var ikke turen til Tyskland noen god opplevelse.

Det sørget Wolfsburg-fansen for.

- Det virker som de hater meg. De reagerte på en veldig dårlig måte. Noen av Wolfsburg-spillerne kom bort til meg og sa at de ikke forsto hva fansen deres holdt på med, forteller Marta.

Begynte å gråte Bakgrunnen for de heftige reaksjonene, skal skyldes ryktet Marta pådro seg i Tyskland etter at hun ble beskyldt for filming da hun spilte Champions League-finale for Umeå mot Frankfurt i 2008.

Det var i et tidsrom hvor den brasilianske angriperen ble kåret til verdens beste spillere fem år på rad (2006-2010). Til Expressen sier Marta at hun prøver å legge gårsdagens negative opplevelse bak seg.

Rosengårds sportssjef, Erling Nilsson, forteller samtidig at Marta brukte lang tid på å samle seg før hun traff pressen etter matchen.

- Marta var lei seg. Hun gråt. Hun reagerte sterkt på måten publikum oppførte seg mot henne, sier Nilsson.

STJERNESPILLER: Marta er en gjenganger under Ballon d'Or-utdelingene. Her med Cristiano Ronaldo i januar.  AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
STJERNESPILLER: Marta er en gjenganger under Ballon d'Or-utdelingene. Her med Cristiano Ronaldo i januar. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer