Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alle brukte allergimedisinen

Det sier «Shampo».

TOK MEDISIN: Vålerenga-trener og tidligere NHL-spiller Espen Knutsen mener alle i hockeyligaen prøvde allergimedisinen som felte svenske Bäckström før OL-finalen.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TOK MEDISIN: Vålerenga-trener og tidligere NHL-spiller Espen Knutsen mener alle i hockeyligaen prøvde allergimedisinen som felte svenske Bäckström før OL-finalen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allergimedisinen som førte til en positiv dopingprøve fra svenske Nicklas Bäckström under Sotsji-OL, blir brukt av «alle». Det sier tidligere NHL-proff Espen «Shampo» Knutsen.

- Jeg synes veldig synd på Nicklas. Slik jeg ser det, er det veldig uskyldig. Det er ikke dop du tar for å bli en bedre hockeyspiller, men for at det ikke skal klø i øynene, sier Knutsen til NRK.

- Du får kjøpt det på apoteket. Så å si alle tok, sier den nåværende Vålerenga-treneren, som i sin tid spilte for både Anaheim Ducks og Columbus Blue Jackets i den nordamerikanske ligaen.

Også svenske Niclas Wallin forteller at middelet er svært vanlig i den amerikanske hockeyligaen.

- Jeg garanterer at alle har prøvd det, sier han til Expressen.

(NTB)

Hele Norges coronakart