- Alle byttene har svekket oss

Hangeland har hatt 12 kolleger bakerst de siste 11 kampene.

MANGE PARTNERE: Brede Hangeland har spilt med 12 forsvars- og keeperkolleger de siste 11 kampene. Her er han i en duell med en av dem Kjetil Wæhler, under gårsdagens trening. Foto: ARNT E. FOLVIK
MANGE PARTNERE: Brede Hangeland har spilt med 12 forsvars- og keeperkolleger de siste 11 kampene. Her er han i en duell med en av dem Kjetil Wæhler, under gårsdagens trening. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Direkte 17.45: Følg Makedonia - Norge i vårt livestudio

LONDON/SKOPJE (Dagbladet): Landslagskaptein Brede Hangeland er overbevist om at de stadige skiftene bak på banen har ødelagt for landslaget det siste halvannet året.

Å gå gjennom lagoppstillingene fra Norges 11 landskamper i 2008 og 2009, er som å studere resultatene i Tippeligaen de siste sesongene:

Det er umulig å se et mønster.

Brede Hangeland har spilt i alle 11 landskampene, John Arne Riise har vært med på alt bortsett fra da han hadde karantene mot Tyskland, men på de andre posisjonene har det vært et salig virrvarr av bytter.

12 spillere bakerst- Jeg er helt klar på at det beste landslagsåret i min tid er 2007, da jeg og Erik Hagen var stoppere, og vi hadde en veldig stabil firer for øvrig også, sier Brede Hangeland til Dagbladet.

12 forskjellige forsvarsspillere og målvakter er blitt benyttet på de 11 kampene. Kun to ganger har Norge vunnet.

- Ideelt sett så hadde det vært de samme spillerne ute på banen hele veien. Det er mye av grunnen til at vi i Fulham har gjort det så bra i år, at vi har lært hverandre å kjenne. For det tar tid å bli kjent med nye folk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer