Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle de norske klare for finalerennet i Hoppuka

Anders Jacobsen på tredje i kvaliken.

GOD: Anders Jacobsen viste under kvalifiseringen i Bischofshofen at han har noe stort på gang. Foto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix
GOD: Anders Jacobsen viste under kvalifiseringen i Bischofshofen at han har noe stort på gang. Foto: Stian Lysberg Solum, NTB Scanpix Vis mer

Samtlige seks norske hoppere er klare for mandagens finalerenn i den tysk-østerrikske hoppuken.

Anders Jacobsen viste med sin hopping at han begynner å ligne på seg selv igjen. Det er mye energi i hoppingen hans. Han landet på 138,5 meter. Han var best av dem som måtte kvalifisere seg. Han ble nummer tre i kvalifiseringen totalt med 145,1 poeng.

Ålreit av Anders-ene Best av samtlige var sloveneren Peter Prevc. Han hadde 140 meter og 147,5 poeng. Han var 0,2 poeng foran østerrikeren Thomas Diethart.

Anders Fannemel landet på 140 meter, men hadde litt bedre forhold og dårligere stil og fikk poengsummen 136,6 på delt 14.-plass.

Anders Bardal var forhåndskvalifisert som eneste norske og endte på plassen bak med 131,5 meter.

Såvidt for debutant Rune Velta landet på 133,5 meter og 133,5 poeng ble nummer 22, mens Tom Hilde hadde 130 meter og 125,8 poeng ble nummer 28.

Hoppukedebutant Ole Marius Ingvaldsens 124 meter og 113,4 poeng holdt så vidt til komme til finalerennet.

(NTB)