Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle de norske til finale på lagsprinten

TIL FINALE: Sindre Bjørnestad Skar vant i går, og i dag kjemper han om ny seier for det norske førstelaget. Foto: NTB Scanpix
TIL FINALE: Sindre Bjørnestad Skar vant i går, og i dag kjemper han om ny seier for det norske førstelaget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Norge stiller med totalt fire lag for menn og kvinner på lagsprinten i italienske Toblach. Alle fire er klare for finale senere søndag.

Maiken Caspersen Falla og Astrid Uhrenholdt Jacobsen går for det norske førstelaget for kvinner. For andrelaget går Tiril Udnes Weng og Marthe Kristoffersen. Også de to sistnevnte gjorde en god nok kvalifisering til å ta seg til finalen.

Norge 1 vant sitt kvalifiseringsheat foran Russland 1, Sveits 1 og Norge 2.

Senere søndag går også herrenes finale. Sindre Bjørnestad Skar og Johannes Høsflot Klæbo går for det norske førstelaget, mens Håvard Solås Taugbøl og Pål Golberg går på andrelaget.

Bjørnestad Skar og Høsflot Klæbo ble nummer to i sitt kvalifiseringsheat, 0,7 sekunder bak Finlands andrelag. Norge 2 fulgte på tredjeplass, 0,3 bak førstelaget.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling